Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g15g41kcal2g0g3.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g44kcal3.3g0g3.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g392kcal25g0.4g33.2g0g
Valittu annoskoko102g196kcal12.5g0.2g16.6g0g
Annoskoko puolitettuna51g98kcal6.3g0.1g8.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594