Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 49g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.5g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g140kcal9g5.8g8.6g2.2g
Valittu annoskoko103g70kcal4.5g2.9g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal2.3g1.5g2.2g0.6g
Arvot/100g100g68kcal4.4g2.8g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946