Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.2g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g67kcal1.2g6.4g4g1.8g
Valittu annoskoko103g34kcal0.6g3.2g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g17kcal0.3g1.6g1g0.5g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.1g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944