Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)25g30kcal0.7g1g2.5g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)38g42kcal10.1g0g0.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)13g33kcal3.9g0g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g277kcal35g3.2g13.6g0g
Valittu annoskoko103g138kcal17.5g1.6g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna51g69kcal8.8g0.8g3.4g0g
Arvot/100g100g135kcal17.1g1.6g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813