Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore25g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Fetajuusto Apetina 8 %13g19kcal2g0g1g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g13g33kcal3.5g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g136kcal12g5.2g6.4g2g
Valittu annoskoko103g68kcal6g2.6g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna51g34kcal3g1.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720