Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g20g34kcal4g0g2g0g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 25g11kcal0.8g1.2g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.8g34kcal2.5g0g2.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras10g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g329kcal17.8g21g19.2g0.8g
Valittu annoskoko103g165kcal8.9g10.5g9.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g82kcal4.5g5.3g4.8g0.2g
Arvot/100g100g160kcal8.7g10.2g9.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594