Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g25g95kcal1.3g8g6.2g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g13g21kcal1g0.6g1.6g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g9g25kcal3.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g422kcal22.4g19g27.6g2g
Valittu annoskoko103g211kcal11.2g9.5g13.8g1g
Annoskoko puolitettuna51g106kcal5.6g4.8g6.9g0.5g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671