Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g17g15kcal3.1g0.3g0.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)15g26kcal2.6g0g1.7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g7.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 15g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g20g13kcal2.6g0.4g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g127kcal17.4g4.6g4g1.2g
Valittu annoskoko103g63kcal8.7g2.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g32kcal4.4g1.2g1g0.3g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573