Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g131kcal8.6g14.4g4g1.2g
Valittu annoskoko103g65kcal4.3g7.2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g33kcal2.2g3.6g1g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.2g7g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073