Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)40g55kcal4.4g0.2g4.1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1g3.9kcal0g1g0g0g
Raparperi 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mansikka 11g5.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g420kcal11.6g49.8g18.4g1.6g
Valittu annoskoko103g210kcal5.8g24.9g9.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g105kcal2.9g12.5g4.6g0.4g
Arvot/100g100g205kcal5.7g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692