Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)50g38kcal1.1g7.8g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Ruisjauho, 1 dl17g53kcal1.8g10.6g0.4g2.3g
Kauralese 10g36kcal1.8g4.6g0.8g1.7g
Timjami, annos 3g0.5g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g506kcal17g46.2g27.8g8.4g
Valittu annoskoko102g253kcal8.5g23.1g13.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna51g127kcal4.3g11.6g7g2.1g
Arvot/100g100g247kcal8.3g22.6g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426339