Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 56g70kcal11.8g0g2.5g0g
Valio Viola Mustapekka 100g13g59kcal1.5g0.9g5.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio25g16kcal0.4g1.1g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g326kcal27.6g4.8g22g0.2g
Valittu annoskoko103g163kcal13.8g2.4g11g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g82kcal6.9g1.2g5.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474