Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g9g18kcal1.5g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.5kcal0.2g1.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g60kcal3.6g4.4g2.6g1g
Valittu annoskoko103g30kcal1.8g2.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g15kcal0.9g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.1g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472