Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit8.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g14g20kcal2.7g0g1g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, Felix2.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, tumma 1.9g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g87kcal7g8.8g2.4g1.6g
Valittu annoskoko103g43kcal3.5g4.4g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g22kcal1.8g2.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167