Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton47g51kcal10.6g0g0.8g0g
Pekoni atria24g82kcal3.5g0g7g0g
Sieni rouskut, suolattu 15g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g337kcal29.8g1.6g22g0.8g
Valittu annoskoko103g168kcal14.9g0.8g11g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g84kcal7.5g0.4g5.5g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489