Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale14g44kcal1.6g0g4.1g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 56g14kcal0.8g1.1g0.3g1.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Mozzarella juustoraaste, valio6.6g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g204kcal11g3.8g15.4g2.8g
Valittu annoskoko103g102kcal5.5g1.9g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna51g51kcal2.8g1g3.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal5.4g1.9g7.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412