Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g28g31kcal5.1g0.5g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suolapähkinä 0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g28g38kcal1.6g6.8g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g196kcal15.2g19g6g2.6g
Valittu annoskoko103g98kcal7.6g9.5g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna51g49kcal3.8g4.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612