Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.7g17kcal0.7g3.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Chilikastike original, Felix2.8g2.5kcal0g0.4g0g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g19g11kcal0.1g2.8g0g0.3g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 47g69kcal10.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g243kcal24.4g15.2g9g2g
Valittu annoskoko103g122kcal12.2g7.6g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna52g61kcal6.1g3.8g2.3g0.5g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152