Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 100g16kcal0.7g2g0.1g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g143g50kcal2.3g9.8g0.1g2g
Tonnikala vedessä, rainbow200g200kcal39.9g1g4g0g
Voi 143g1035kcal1.7g0.6g116g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 50g156kcal4.1g28.8g1.5g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 186g636kcal18.9g129.8g2.2g6.5g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150100g390kcal29g1.5g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g5042kcal195.2g363.4g306.2g35.4g
Valittu annoskoko1020g2521kcal97.6g181.7g153.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna510g1261kcal48.8g90.9g76.6g8.9g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094