Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 92g205kcal16.2g0g15.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 162g368kcal30.7g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi231g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi39g137kcal2.4g29.8g0.7g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl46g157kcal0.9g1.4g16.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.9g50kcal0.1g0g5.6g0g
Kaali, valkokaali347g73kcal4.2g11.8g0.7g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2046kcal112.8g95.2g134g18.8g
Valittu annoskoko1020g1023kcal56.4g47.6g67g9.4g
Annoskoko puolitettuna510g512kcal28.2g23.8g33.5g4.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978