Duunarin tonnikalasalaatti

Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g100g11kcal1.1g1g0.2g1.2g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)360g396kcal82.8g0g3.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Sipuli kuivattu 20g54kcal2.1g7g0.3g7g
Kurkku 120g13kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1943kcal277.4g35.4g64.4g18g
Valittu annoskoko1020g971kcal138.7g17.7g32.2g9g
Annoskoko puolitettuna510g486kcal69.4g8.9g16.1g4.5g
Arvot/100g100g95kcal13.6g1.7g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341972