Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka349g1066kcal33.9g213.2g7g52.4g
Puolukka 333g129kcal1.5g22.6g1.7g8.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 333g252kcal6.2g51.3g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2894kcal83.2g574.2g18.8g128.8g
Valittu annoskoko1020g1447kcal41.6g287.1g9.4g64.4g
Annoskoko puolitettuna510g724kcal20.8g143.6g4.7g32.2g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480