Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g10g33kcal0.8g1.7g2.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Puuroriisi31g109kcal1.9g23.8g0.5g0.7g
Vesi422g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%188g242kcal39g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g994kcal92.2g76.8g34g16.2g
Valittu annoskoko1020g497kcal46.1g38.4g17g8.1g
Annoskoko puolitettuna510g249kcal23.1g19.2g8.5g4.1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384432