Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Herkkusieni 115g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Hillosipuli, Rainbow75g26kcal0.7g5.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria400g440kcal84g0g10g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g7.5g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g7.5g4.5kcal0.4g0.6g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1322kcal184.6g51.4g37.4g15.8g
Valittu annoskoko1020g661kcal92.3g25.7g18.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna510g331kcal46.2g12.9g9.4g4g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604