Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5229g8680kcal993.5g0g522.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1307g839kcal41.8g63g45.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 360g513kcal44.9g1.1g36.8g0g
Korppujauho 163g598kcal17.1g122.4g1.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)458g124kcal5.9g22g0.9g7.8g
Pekoni atria1111g3889kcal166.7g0g333.3g0g
Porkkana 1275g417kcal7.9g70.9g2.5g32.5g
Hunaja 98g324kcal0.5g79.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30765kcal2556.6g717.2g1887.8g98.2g
Valittu annoskoko10000g15382kcal1278.3g358.6g943.9g49.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7691kcal639.2g179.3g472g24.6g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731