Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi21g44kcal1.8g7.9g0.6g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 564g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 282g215kcal5.3g43.7g0.6g2.8g
Hirvenjauheliha oma saalis141g158kcal31g0g4.2g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g1082kcal76.2g103.2g39g16.8g
Valittu annoskoko1022g541kcal38.1g51.6g19.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna511g270kcal19.1g25.8g9.8g4.2g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467