Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.6g0g51.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss30g101kcal6.6g0g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g15g58kcal5g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g2829kcal140.2g35.2g236.8g7.4g
Valittu annoskoko1021g1414kcal70.1g17.6g118.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna511g707kcal35.1g8.8g59.2g1.9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134