RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 563g605kcal107.3g0g19.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Tilli, tuore 113g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 225g368kcal6.1g6.1g33.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g56g150kcal4.8g28.8g0.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g2352kcal245.6g75.6g108.8g21.2g
Valittu annoskoko1021g1176kcal122.8g37.8g54.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna511g588kcal61.4g18.9g27.2g5.3g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489