Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g428g120kcal2.6g25.5g0.9g10.7g
Kesäkurpitsa301g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha203g337kcal38.6g0g20.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g1120kcal84.8g71.6g55g25.6g
Valittu annoskoko1022g560kcal42.4g35.8g27.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna511g280kcal21.2g17.9g13.8g6.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515