Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g281g983kcal36.8g195g4.8g9g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)281g253kcal45.8g3.9g6.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g225g191kcal3.1g9.9g15.7g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa112g337kcal25.8g0g25.8g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g248kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g4101kcal226.4g429.6g162g25.8g
Valittu annoskoko1022g2051kcal113.2g214.8g81g12.9g
Annoskoko puolitettuna511g1025kcal56.6g107.4g40.5g6.5g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686