Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2g5.7kcal0.3g0g0.5g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Mustikka, Pakkasmarja400g133kcal2g25.6g2.4g13.2g
Marenki 120g329kcal6.1g74.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g4468kcal32.8g424.6g286g26.4g
Valittu annoskoko1022g2234kcal16.4g212.3g143g13.2g
Annoskoko puolitettuna511g1117kcal8.2g106.2g71.5g6.6g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218