Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka91g657kcal0.9g0.9g73g0g
Liivatelehti, gelatiini4.2g15kcal3.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g176g112kcal19.3g7g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g21g84kcal0g21.1g0g0g
Mansikka 351g163kcal1.8g29.5g0.7g6.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g169g677kcal13.5g102.8g28.6g6.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g140g295kcal4.2g7g28.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g70g371kcal6.5g42.1g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g4748kcal99.6g420.8g299.6g25.8g
Valittu annoskoko1022g2374kcal49.8g210.4g149.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna511g1187kcal24.9g105.2g74.9g6.5g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316