Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali321g68kcal3.9g10.9g0.6g6.7g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.7g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g307g828kcal52.1g0g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2834kcal142.6g36g233.2g15.6g
Valittu annoskoko1022g1417kcal71.3g18g116.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna511g709kcal35.7g9g58.3g3.9g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459