Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g171g128kcal3.2g27.3g0.3g1.7g
Purjosipuli 174g40kcal3.1g4.2g0.3g3.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka216g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Pinaatti 30g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Lehtikaali 14g5.6kcal0.5g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2045g425kcal20.4g73.2g2.6g18g
Valittu annoskoko1023g212kcal10.2g36.6g1.3g9g
Annoskoko puolitettuna511g106kcal5.1g18.3g0.7g4.5g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462229