Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1764g404kcal31.9g42.3g3.5g37g
Rucola tuore (Italia), annos 15g882g194kcal25.6g15.9g2.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2646g5106kcal502.6g2.6g343.9g0g
Mustapippuri 35g99kcal3.8g13.5g1.2g9.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g265g2381kcal0g0g264.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4409g2646kcal44.1g198.4g176.4g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21657kcal1216g545.4g1584.2g145.6g
Valittu annoskoko10000g10829kcal608g272.7g792.1g72.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5414kcal304g136.4g396.1g36.4g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967