Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 290g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 84g252kcal0.1g62g0g0g
Hiiva 16g12kcal2.1g0.2g0.1g1.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 81g245kcal7g44.6g1.5g11.2g
Grahamjauho 161g528kcal17g97.7g3.5g15.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g386g1353kcal52.2g253.5g11.2g21.3g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g4779kcal156.8g916g32.6g99g
Valittu annoskoko1024g2390kcal78.4g458g16.3g49.5g
Annoskoko puolitettuna512g1195kcal39.2g229g8.2g24.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646