Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 346g1187kcal35.3g242.2g4.2g12.1g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Rypsiöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Mustikka metsä- 319g141kcal1.6g20.4g1.9g10.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g42kcal0g10.3g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g52kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g6946kcal74.4g929g311.6g45.6g
Valittu annoskoko1024g3473kcal37.2g464.5g155.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna512g1736kcal18.6g232.3g77.9g11.4g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746