Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Sokeri 171g693kcal0g170.5g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai15g52kcal1.8g10.5g0.3g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g202kcal0g49.2g0g0.8g
Kaakao (Oboy, original)10g37kcal0.4g8.2g0.3g0.6g
Liivate 15g53kcal12.9g0g0g0g
Flora vispi 20%201g442kcal6g10g40.2g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g100g469kcal2.8g64.3g22.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen30g164kcal3.3g14.8g9.9g0.5g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 201g69kcal6.1g10g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g4990kcal121.8g676.4g191.2g4.8g
Valittu annoskoko1024g2495kcal60.9g338.2g95.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna512g1248kcal30.5g169.1g47.8g1.2g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376