Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)160g1152kcal1.3g1.3g128g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 80g37kcal2.4g3.8g1.2g0g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 24g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Mantelilastu (A la meira)80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g7634kcal137.6g887.2g387g15.8g
Valittu annoskoko1024g3817kcal68.8g443.6g193.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna512g1909kcal34.4g221.8g96.8g4g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928