Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 104g14kcal1.2g1g0.2g1.2g
Ruohosipuli 16g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 184g245kcal15.5g32.4g3.7g9.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)160g240kcal25.6g6.4g12.8g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 348g191kcal5.5g45.6g0.6g3g
Maustekurkku sokerisuolattu 12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g1756kcal107.2g190.6g62.2g29g
Valittu annoskoko1024g878kcal53.6g95.3g31.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna512g439kcal26.8g47.7g15.6g7.3g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964