Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2734g2297kcal30.1g500.4g10.9g49.2g
Sitruunamehu, laimentamaton234g49kcal0.7g3.8g0g0.2g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g1563g11250kcal0g0g1250g0g
Sokeri 1992g8086kcal0g1990.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g1289g1843kcal88.9g2.2g73.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2031g6970kcal207g1421.9g24.4g71.1g
Leivinjauhe 78g137kcal4.1g29.5g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g78g284kcal2.7g62.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61834kcal667g8020.4g2723g241.8g
Valittu annoskoko10000g30917kcal333.5g4010.2g1361.5g120.9g
Annoskoko puolitettuna5000g15459kcal166.8g2005.1g680.8g60.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468