Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1971g2812kcal246.4g5.9g202g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki3285g2103kcal361.4g138g13.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)66g13kcal0g4.3g0g0g
Parmesan formaggio da pasta355g1621kcal141.9g0g117.1g0g
Leivinjauhe 53g92kcal2.7g19.9g0g0.3g
Manteli 2760g16995kcal663.9g182.1g1490.1g198.7g
Rypsiöljy 276g2440kcal0g0g276g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 460g1486kcal133.4g32.2g92g140.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 368g2481kcal98.9g25.4g213.4g45.3g
KauraKuitunen (Hirvelä)381g469kcal27.4g61.4g12.6g265.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61026kcal3352.4g938.4g4832.6g1301.2g
Valittu annoskoko10000g30513kcal1676.2g469.2g2416.3g650.6g
Annoskoko puolitettuna5000g15257kcal838.1g234.6g1208.2g325.3g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385