Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3912g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1135g205kcal6.4g28.4g4.5g7.9g
Porkkana 1330g435kcal8.2g74g2.7g33.9g
Sipuli (kuorittu)509g137kcal6.6g24.4g1g8.6g
Palsternakka 430g274kcal2.2g50.8g1.7g19.4g
Paprika, punainen235g60kcal2.1g10.8g0.9g4.7g
Parsakaali brokkoli 665g233kcal30.7g13g2g16.6g
Valkosipuli 55g59kcal4.3g8.9g0.3g1.2g
Tomaattimurska 1643g483kcal9.2g87.1g3.3g31.2g
Kasvisliemikuutio 86g262kcal8.2g11.6g20.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4298kcal155.8g618g73.2g249.8g
Valittu annoskoko10000g2149kcal77.9g309g36.6g124.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1074kcal39g154.5g18.3g62.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820