Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 227g41kcal1.3g5.7g0.9g1.6g
Munakoiso 214g48kcal1.1g6.6g0.4g5.4g
Paprika, punainen162g42kcal1.5g7.4g0.6g3.2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 4.4g13kcal0.5g0.9g0.5g1.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Ruispasta, Torino70g245kcal9.1g46.9g1.7g4.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen205g41kcal1.2g7.8g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g1030kcal33.8g166.6g18.8g43g
Valittu annoskoko1026g515kcal16.9g83.3g9.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna513g258kcal8.5g41.7g4.7g10.8g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172210