Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g342g1180kcal26.7g133.4g57.8g6.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g180g43kcal3.2g5.4g0.9g3.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus45g158kcal6.3g0.2g14.4g0g
Oivariini vähärasvainen4.5g25kcal0g0g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Kananmuna kuorineen punnittu99g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g45g157kcal3.1g9g12.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g90g135kcal14.4g0.9g8.1g0g
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g4851kcal137.8g311.2g336g22.2g
Valittu annoskoko1026g2426kcal68.9g155.6g168g11.1g
Annoskoko puolitettuna513g1213kcal34.5g77.8g84g5.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697