Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen150g53kcal0.3g12.3g0.1g2.2g
Kalaliemikuutio 6.7g20kcal0.7g2.3g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Katkarapu 167g114kcal24.1g0g1.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%167g142kcal1.7g7.5g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g741kcal58g58.8g29.6g9.2g
Valittu annoskoko1026g371kcal29g29.4g14.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna513g185kcal14.5g14.7g7.4g2.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181