Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g663kcal52.4g0g50.9g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto187g524kcal35.6g0g41.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Voitaikina Myllyn Paras 500g375g1442kcal22.8g111.2g101.1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g5370kcal227.4g241.2g387.4g19g
Valittu annoskoko1026g2685kcal113.7g120.6g193.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna513g1342kcal56.9g60.3g96.9g4.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295