Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 124g34kcal1.5g5g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g94g178kcal15g0.5g13.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka21g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Lehtiselleri 6.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g109g65kcal1.6g14.1g0.1g1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g596kcal37.4g47.2g27.2g10.6g
Valittu annoskoko1026g298kcal18.7g23.6g13.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna513g149kcal9.4g11.8g6.8g2.7g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472