Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)108g43kcal1.2g7.8g0.5g1.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g77g58kcal4.3g9.3g0.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus44g149kcal10.1g23.2g1.6g2.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g219g131kcal3.5g26.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2055g1195kcal84g135g32.6g8.6g
Valittu annoskoko1027g597kcal42g67.5g16.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna514g299kcal21g33.8g8.2g2.2g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196