Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.2g5.6g5g0g
Ruokakerma ingman 5%100g85kcal3.5g6g5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus500g325kcal8g75g0.5g7g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit300g657kcal44.4g8.1g48.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2055g2293kcal114.6g191g118.8g14g
Valittu annoskoko1028g1146kcal57.3g95.5g59.4g7g
Annoskoko puolitettuna514g573kcal28.7g47.8g29.7g3.5g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167